Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Стриптиз

Рік:
Ор. назва:
Striptease
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Бергман
Тривалість:
01:57:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
На цьому тлі у жінки розвивається гостра нестача коштів. Ерін не може зрозуміти, як їй вчинити у подібній ситуації. Але їй вдається знайти єдиний правильний вихід. Головна героїня влаштовується на роботу в один із стриптиз-клубів міста. Тут жінка швидко набуває популярності. В один із робочих днів Ерін помічає місцевий конгресмен, який ніколи не був проти гарно розважитися з симпатичною жінкою. Нова стриптизерка потрапляє у його зору. Чоловік вирішує будь-якими шляхами отримати головну героїню. Для цього конгресмен має всі можливості. Проте Ерін не готова до таких відносин. Жінка знає про те, що вона будь-якої миті може знищити політика, якщо розповість громадськості про його особисте життя. ©Kino4ua Стриптиз 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?