Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Чого хоче дівчина

Рік:
Ор. назва:
What a Girl Wants
Країна:
США
Режисер:
Дені Гордон
Тривалість:
01:44:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дафні доведеться пожертвувати багато чим, щоб увійти в оточення рідного батька. Головна героїня фільму «Чого хоче дівчина» має змінити свій звичний спосіб життя. Попереду на неї чекає богемне життя, що складається з вечірок і серйозних прийомів. Що може бути краще такого безтурботного життя? Насправді багатства завдають чимало проблем. Молодій дівчині доведеться пройти величезну кількість уроків з етикету, правил спілкування тощо. Найцікавіше, що незважаючи на всі складнощі Дафна все-таки справляється з поставленими перед нею завданнями на відмінно. А все тому, що дівчина ще з дитинства вміє знаходити виходи із найскладніших ситуацій. ©Kino4ua Чого хоче дівчина 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?