Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Софія-Антиполіс

Рік:
Ор. назва:
Sophia Antipoli
Країна:
Франція
Режисер:
Віржіль Верньє
Тривалість:
01:37:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Софія-Антиполіс – це технопарк на Лазурному березі, місце, де мають здійснюватися мрії. Але всередині нього ховаються страх і розпач. Під оманливим сонцем п'ять життів відбивають моторошну історію молодої жінки Софії. «Що пов'язує юну красуню, яка хоче збільшити груди і вмовляє хірурга зробити операцію негайно, самотню вдову з В'єтнаму, яка вступає до секти, якою керує вмілий гіпнотизер, та чорношкірих охоронців, які організовують фашуючий загін цивільної самооборони? Один із найкращих фільмів Локарно. Головоломка складеться останні 5 хвилин, як у романах Жапризо» (Дмитро Волчек).

Віржиль Верньє після "Меркуріалій" знову знімає на 16-мм плівку фантастичний фільм без спецефектів, особливо шляхетний жанр в історії французького кіно. Він витончено працює із тим, що називається сьогодні постдокументальним мистецтвом. Створений у другій половині двадцятого століття під кінець позитивізму і віри в майбутнє технопарк має свою міфологію, поезію і прозу. Цей простір освоює режисер, зіштовхуючи реальність та мрії, створюючи вигаданий світ, де дивовижні персонажі грають непрофесійні актори. «Софія Антиполіс» – тривожна фантазія начебто про майбутнє, яке практично не відрізняється від сьогодення. ©Kino4ua Софія-Антиполіс 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?