Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Пригода

Рік:
Ор. назва:
L'Avventura
Країна:
Італія
Режисер:
Мікеланджело Антоніоні
Тривалість:
02:23:06
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм «Пригода» (L'avventura) – це класика світового кінематографа, одна з тих картин, які просто неможливо не знати. Втім, ця стрічка не набула широкого визнання сучасної публіки, адже в ній немає спецефектів, крові чи бруду, на перший погляд, у ній немає нічого яскравого. Все ховається глибше. А оболонка, сюжет дуже проста. Дія картини відбувається на тлі чудових первозданних краєвидів, скелястих гір та безкрайнього моря. Прогулянка на яхті, нещасний випадок, зникнення, безлюдний острів, з далекого берега якого все, чим дорожить наша цивілізація, здається таким несуттєвим. За словами творця фільму, «Пригода» розповідає зовсім не про почуття, а про їхню відсутність. І справді, чи відчувають Анна та її наречений одне до одного щось справжнє? Чи вони разом просто тому, що так сталося? І чим може закінчитися такий зв'язок, не підкріплений щирістю, взаємною повагою та пристрастю? Як це – раптом усвідомити цю порожнечу та безглуздість? Фільм швидше задає питання, відповісти на які кожен має сам. ©Kino4ua Пригода 1960 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?