Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Різдво з тобою

Рік:
Ор. назва:
Christmas with You
Країна:
США
Режисер:
Габріела Тальявіні
Тривалість:
01:30:29
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Героїня не тільки дуже гарна, а й розумна. Вона багато працювала, щоб досягти такої популярності та заслужити любов своїх шанувальників. Напередодні Різдва вона має намір написати справжній хіт, ось тільки натхнення кудись зникає. Несподівано вона дізнається, що один із її фанатів – юна дівчинка Джесіка загадала бажання зустрітися з нею перед різдвяними святами. Анджеліка вирішує здійснити її мрію, тож вирушає до Нью-Йорка. Там вона знайомиться не лише з молодою особою, а й з її батьком Френком, який виховує доньку сама. Його дружина загинула кілька років тому, тому зараз вся турбота про дитину впала на її плечі. Ця зустріч повністю змінює її життя, адже там вона не лише знаходить натхнення для своєї нової пісні, а й закохується у Френка. Чи зможуть герої бути разом, чи в них абсолютно різні життєві шляхи? ©Kino4ua Різдво з тобою 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?