Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Скубі-Ду: Цукерки або смерть!

Рік:
Ор. назва:
Trick or Treat Scooby-Doo
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Оді Гаррісон
Тривалість:
1:17:40
Переклад:
Українська мова Аматорський дубльований | UASpeedFilms Studio
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Компанія юних детективів уже цілий рік не проводила розслідування. Вони можуть жити спокійно, що дуже влаштовує Шеггі і Скубі. Наближається Хелловін, отже вони зможуть поласувати величезною кількістю безкоштовних солодощів. Ось тільки у розпал свята герої стикаються із незвичайними приведеннями. Вся справа в тому, що привиди, як дві краплі води, схожі на них. Герої завжди були впевнені, що чудово знають один одного, але чи зможуть вони вийти переможцями з протистояння зі своїми двійниками? ©Kino4ua Скубі-Ду: Цукерки або смерть! 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?