Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Флейшман в біді (Сезон 1)

Рік:
Ор. назва:
Fleishman Is in Trouble
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Шарі Спрінгер Берман, Роберт Пульчіні, Джонатан Дейтон
Тривалість:
1 серія: ~ 52:00 (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Проживши п'ятнадцять років у жахливому шлюбі, Тобі Флейшман сподівається, що тепер для нього настане нове життя. Зареєструвавшись на сайтах знайомств, 41-річний чоловік виявив, що має небувалий успіх у жінок Манхеттена. Сімейні обов'язки залишилися позаду, а попереду замаячили стосунки, які ні до чого не зобов'язували. Він стає «недільним татом» для дітей і насолоджується тишею та свободою.

Герой нафантазував собі райдужне майбутнє, яке розбилося про приземлену реальність. Влітку він відчув сексуальну свободу, але зненацька його життя кардинально змінюється. Він стикається з непередбаченою ситуацією. Колишня дружина залишила двох неповнолітніх синів і безвісти зникла. Тобі доводиться лавірувати між роботою в лікарні, дітьми та безліччю шанувальниць у мережі. Втомившись від негараздів, він починає аналізувати, чому це сталося з ним. Він намагається розібратися в собі і зрозуміти, що не так у його попередньому шлюбі. ©Kino4ua Флейшман в біді (Сезон 1) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?