Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Список загиблих / Жертви війни

Рік:
Ор. назва:
Casualties of War
Країна:
США
Режисер:
Браян Де Пальма
Тривалість:
01:53:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
В'єтнамська війна принесла мешканцям цієї миролюбної азіатської країни безліч страждань, у тому числі й від рук американського військового контингенту. В основі сюжету лежить кричущий кровожерний злочин, вчинений солдатами, відправленими державою із зірково-смугастим прапором. Честолюбний солдат виконує всі накази, але одного разу він бачить жахливий акт вандалізму та нелюдського звірства.
Команда вояк, бажаючи розважитися, вривається в найближче село і краде гарну молоду дівчину, яку зраджують груповому зґвалтуванню. Незважаючи на запрошення взяти участь у аморальній дії, новобранець відповідає категоричною відмовою, а наступного ранку місцеву мешканку знаходять мертвою. Хоча справа розголошується, керівництво списує скандальну подію на гнітючу бойову атмосферу, що підриває моральний дух військовослужбовців. Розуміючи, що домагатися покарання через вищі інстанції марно, шукач правосуддя вирішується самостійно помститися товаришам. ©Kino4ua Список загиблих / Жертви війни 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?