Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Моб-Вар'ят 100 (3 Сезони)

Рік:
Ор. назва:
Mob Psycho 100
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Тачікава Юзуру
Тривалість:
1 серія: 24:11 (цілком серій: 1-12 із 12) (3 Сезони)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Найсильніший екстрасенс у всьому всесвіті Сігео Кагеяма, на прізвисько Моб, що володіє просто неймовірною силою, що змітає буквально все на своєму шляху, живе в Японії і є звичайним учнем восьмого класу середньої школи. Він змушений приховувати свої здібності, оскільки не вміє їх контролювати, а тому поводиться дуже обережно, намагаючись не надто привертати увагу оточуючих. Єдиною людиною, якій герой мріє сподобатися, є його однокласниця Цубомі. Він її закоханий, але боїться зізнатися у цьому.
Талановитий шахрай Аратака Рейген, який заробляє на наданні магічних послуг, стає свідком того, що герой не зміг упоратися зі своїми емоціями і його сила вирвалася назовні. Він пропонує хлопцеві допомогу в осягненні науки пізнання себе, а заразом змушує працювати консультантом за триста ієн на годину. ©Kino4ua Моб-Вар'ят 100 (3 Сезони) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.6
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?