Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Старі машини

Рік:
Ор. назва:
Used Cars
Країна:
США
Режисер:
Роберт Земекіс
Тривалість:
01:52:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Основа сюжету – протистояння, недобросовісна конкуренція, боротьба за клієнта, а точніше його гаманець між двома братами Факсом, Люком та Роєм, торговцями автомобілів. У Люка, наприклад, є неймовірний у своїй спритності продавець трохи уживаного і трохи «відновленого» товару Руді Руссо, який у перервах між обманом покупців мріє про політичну кар'єру. А необхідну для здійснення амбітних планів суму він якраз і заробляє своєю нечесною працею. Під впливом несприятливих собі обставин, Руссо змушений організувати неймовірну за своїми масштабами і кількістю брехні аферу. ©Kino4ua Старі машини 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?