Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Лего Зоряні Війни: Літня Відпустка

Рік:
Ор. назва:
LEGO STAR WARS: Summer Vacation
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Кен Кеннінгем
Тривалість:
00:45:02
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Колодій
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Навіть героям потрібна відпустка від важкої боротьби з Темною стороною, тому Фін планує вирушити на довгоочікуваний відпочинок разом з компанією вірних друзів: Рей, По, Чуї, Роуз, R2D2 і C3PO. Герої мультфільму «ЛЕГО Зоряні війни: Літні канікули» передчувають відмінний дозвілля далеко від підступних планів злих жителів далекої далекої Галактики, без штурмовиків і погроз знищення. Лише повний релакс та веселощі. Однак навіть на відпочинку на компанію друзів чекає безліч пригод, адже доведеться поборотися за звання «володаря пляжу». ©Kino4ua Лего Зоряні Війни: Літня Відпустка 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?