Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

У випадку вбивства телефонуйте "М

Рік:
Ор. назва:
Dial M for Murder
Країна:
США
Режисер:
Альфред Гічкок
Тривалість:
01:45:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Колишній професійний тенісист із Лондона Тоні Уендіс (Рей Міланд) одружений з багатою спадкоємицею Марго (Грейс Келлі). Якось Марго знайомиться з письменником Марком Холлідеєм (Роберт Каммінгс) і починає з ним роман. Звиклий до розкішного життя Тоні, дізнавшись про подружню зраду і побоюючись розлучення з дружиною, а також не бажаючи провести залишок свого життя в бідності, вирішує вбити його, щоб успадкувати величезний стан. Однак він розуміє, що не може сам здійснити цей план, не залучаючи до себе підозри поліції. Після довгих роздумів у нього виникає ідея: вбивство має вчинити хтось інший. Цією людиною має стати його одногрупник з коледжу на ім'я Суон (він же Адамс, він же Вілсон, він же Лесгейт) (Ентоні Доусон), який також живе у Лондоні. Слідкуючи за Суоном і досконало вивчивши його, Тоні дізнається про його темне минуле та проблеми із законом. Цих відомостей виявляється досить для того, щоб шантажувати Суона. ©Kino4ua У випадку вбивства телефонуйте "М 1954 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?