Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Неприємності з Гаррі

Рік:
Ор. назва:
The Trouble with Harry
Країна:
США
Режисер:
Альфред Гічкок
Тривалість:
01:39:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму розгортаються навколо загадкової смерті людини, яка раптово знайдена в лісі.
Люди, які знайшли в лісі його труп, сумніваються в тому, як вчинити з ним далі – повідомити в поліцію чи просто тихо поховати його в частіше.
Режисером та продюсером фільму є легендарний Альфред Хічкок, кожне творіння якого зараховується до шедеврів, доступних до розуміння не кожним глядачем. Деяким представлена картина може здатися дивовижною і нудною, але, як і в будь-якому іншому творі Хічкока, в ній є прихований шарм, що служить тією родзинкою, яка так любить шанувальників знаменитого творця кінострічок.
У 1957 році в момент виходу на широкі екрани картина була номінована на престижні нагороди і з успіхом виборола премію BAFTA за найкращу зарубіжну актрису та найкращий фільм року. ©Kino4ua Неприємності з Гаррі 1955 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?