Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Королівське Різдво

Рік:
Ор. назва:
A Royal Christmas
Країна:
США
Режисер:
Алекс Замм
Тривалість:
01:28:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У цих окрилених взаємними почуттями щасливчиків все виглядає просто ідеальним, але їхнім стосункам належить пройти серйозне випробування, адже молодий чоловік на ім'я Лео несподівано повідомляє своїй обраниці про те, що він зовсім не звичайний хлопець, а наслідний принц невеликого і маловідомого, проте цілком благополучного і навіть процвітаючої європейської держави. Чимало здивувавши свою дівчину Емілі подібною новиною, він запрошує її до себе на батьківщину в Кординію і пропонує вже там зустріти прийдешні різдвяні свята. Але є й ще деякі нюанси, про які намагається не думати головний герой - знайомство Емілі зі своєю матір'ю, королевою Ізадорою, дуже педантичною в питаннях престолонаслідування, а тому бажає бачити поряд зі своїм сином виключно особу благородного походження. ©Kino4ua Королівське Різдво 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?