Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Перемагаючи час

Рік:
Ор. назва:
Hours
Країна:
США
Режисер:
Ерік Хайссерер
Тривалість:
01:36:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Перемагаючи час – драматичний трилер, який починається з того, що Нолан Гейз і його дружина опиняються у лікарні, бо у жінки почались передчасні пологи. Вони обоє налякані, але медики запевняють, що все буде добре. Та всі надії руйнуються, коли Нолан дізнається, що дружина померла. Але дитина вижила. Крихітку під’єднали до апарату штучного дихання, і вона має піти на поправку. Та чоловік цього всього ще не усвідомлює, бо він не може оговтатись від горя. Від важких емоцій його ніби заціпило, але раптом події починають відбуватись так швидко, що йому доводиться вийти з цього стану. У лікарні починається евакуація через дуже потужний ураган Картіна. Всіх лікарів і пацієнтів вивозять і виводять з клініки, а Нолан і його малесенька донечка все ще залишаються у будівлі. Чи зможе новоспечений батько перемогти стихію і врятувати дитину? ©Kino4ua Перемагаючи час 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?