Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ця фарфорова лялечка закохалася (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Цуда Наокацу
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | InariDuB, FanVoxUA, UAnime
Ця історія про замкненого хлопця, що ні з ким не контактує, на ім'я Вакана. Про нього не можна було сказати, що життя йому цікаве. Але раніше в ранньому дитинстві все було по-іншому. Але як не намагався Вакана створити такі ж ляльки, у нього не виходили лялькові голови. Вони виходили жахливими і нагадували фільм жахів. Але хлопець міг добре шити. Дивне захоплення зовсім усунув хлопця від його однолітків. Але у відчужене життя несподівано вривається гарна дівчина, його однокласниця Марін Кітагова, котра була захоплена косплеєрством. Дізнавшись про захоплення хлопця, вона просить його пошити нові гарні костюми для її захоплення. Вакан вирішив допомогти дівчині. Так, зовсім різні люди, прийнявши захоплення один одного, намагаються перевести свої стосунки на дружні. ©Kino4ua Ця фарфорова лялечка закохалася (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.0
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?