Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Клео (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Kleo
Країна:
Німеччина
Режисер:
Вівіан Андерегген, Джано Бен Шаабане
Тривалість:
1 серія: ~ 00:45:00 (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm, Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Навколишнім здається, що Клео, головна героїня серіалу, нічим не відрізняється від решти оточуючих людей. Але насправді це негаразд. Ніхто навіть і не здогадується, що Клео працює найманим убивцею, воліючи братися за роботу лише в НДР. Їй добре вдається конспіруватися, тому вона не має проблем із законом. Та й якби такі виникли, вона швидко звільнилася б з в'язниці, оскільки працює на державу.

Незважаючи на добру роботу, героїня серіалу «Клео» впадає в немилість, коли починають наближатися 90-ті роки. Вона стає об'єктом для розгляду і незабаром опиняється в суді. Проти неї свідчать усі, включаючи її діда, який вважається високопоставленим офіцером.

В результаті серії розглядів Клео засуджують до тюремного терміну. Незабаром вона втрачає дитину, відчуваючи стрес і знущання. Але вона знає, що все витримає. Їй треба лише дочекатися.

Коли Німеччина возз'єднується, Клео, як і багато політичних ув'язнених, звільняється. Але замість того, щоб розпочати життя з чистого аркуша, Клео вирішує розібратися з усіма своїми ворогами. ©Kino4ua Клео (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?