Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Посібник принца-генія з виводу країни з боргів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Tensai Ouji no Akaji Kokka Saiseijutsu
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Тоба Тору
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 12 з 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Після того, як імператор важко захворів, трон дістався принцу на ім'я Вейн Салема Арбалест. Хлопець завжди знав, що колись влада перейде до його рук, адже він народився в королівській родині і був єдиним спадкоємцем. Ось тільки юнак все життя мріяв про спокійне життя простого простолюдина. Після чергового засідання ради хлопець взагалі задумався про те, щоб продати королівство. Вірній радниці Нінім Ралей вдалося відмовити принца Вейна і задуматися про майбутню війну. Ниним володіє неймовірною харизмою, але при цьому поводиться досить суворо та серйозно. Після розмови з радницею Ралею принц Салема Арбалест вирішує повести військо на полі битви. Під час битви сталося щось неймовірне, адже воїни настільки надихнулися промовою правителя, що вдалося подолати сильного противника. Після перемоги радники глави держави вирішують напасти на ворога та відвоювати частину земель, де знаходяться шахти, в яких здобувають золото. Хлопець не очікував на такий поворот подій, адже тепер у нього вірять не лише воїни, а й увесь народ.

Управління країною є досить складним і відповідальним заняттям і про це можна дізнатися, якщо дивитися аніме "Tensai Ouji no Akaji Kokka Saisei Jutsu". Після перемоги над вороже настроєною державою принц Вейн вирішує відмовитися від дурних думок і серйозно зайнятися процвітанням свого королівства. ©Kino4ua Посібник принца-генія з виводу країни з боргів (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?