Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCG

ЛЕГО: Зоряні війни: У пошуках R2-D2

Рік:
Ор. назва:
LEGO: Star Wars: The Quest for R2-D2
Країна:
Данія
Категорія:
Режисер:
Педер Педерсен
Актори:
Тривалість:
00:05:45
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Після небезпечних сутичок у відкритому космосі орден Джедаєв зазнає серйозних втрат. Війна із силами сепаратистів затягується, і треба якнайшвидше відвести війська із зони фактичної поразки. Адже якщо всі запаси сторони загинуть, треба буде чекати на нову партію клонів, а для цього просто немає часу. Дроїди вже атакують прибережні аванпости федерації, і, якщо не зупинити ворога, і не знищити його формування, він кинеться підкорювати інші системи.

Дозволити собі таку розкіш не може ніхто. Всі офіцери одержують фактичний наказ виводити загони з-під вогню, буквально тікаючи з поля бою. Інакше війну не виграти, і розуміючи це, солдати чітко дотримуються поставлених перед ним цілей. Головний герой цієї історії, молодий джедай Енакін Скайокер вирушає на зіркольоті до точки евакуації. Він намагається перегнати ворожі винищувачі, котрі сіли йому на хвіст.

Зав'язується битва. Енакіну вдається підбити кораблі, тільки в процесі бою з його судна випадає його найкращий другий пілот - дроїд R2D2. Відлітати додому без свого друга герой не збирається. Він вирушає на загадкову планету, щоб знайти пілота, і разом з ним відлетіти назад на базу. Тільки які таємниці зберігає ця нежива пустка? ©Kino4ua ЛЕГО: Зоряні війни: У пошуках R2-D2 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?