Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Битва за 5 секунд після зустрічі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Deatte 5 Byou de Battle
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Араі Нобуйоші
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 1-12 із 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Багато людей, і серед них геній логічних головоломок Акіра Сіроянагі, були вирвані із сучасної Японії та опинилися у кайданах у незнайомій кімнаті. Їм повідомляють, що для рідних та знайомих вони мертві і тепер будуть піддослідними для новаторських досліджень, пов'язаних із надприродними здібностями. Люди в жаху, але Акіра знаходить цей виклик захоплюючим.
Кожному задіяному в дослідах дається унікальна здатність, про яку невідомо іншим, і призначається особливе випробування. Це може бути дуель або масштабна битва, яка закінчиться смертю. Поки група приходить до тями від жахливого повороту подій, Акіра вирішує перехитрити всіх і розгадати загадку цієї таємничої організації. ©Kino4ua Битва за 5 секунд після зустрічі (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?