Kino4ua.com
HD 720p
G

Подорож на край світу. У пошуках єдинорога

Рік:
Ор. назва:
The Shonku Diaries: A Unicorn Adventure
Країна:
Індія
Категорія:
Режисер:
Камал Бансал
Тривалість:
01:31:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Чарльз Віллард — великий мандрівник, який має двох дітей, Макса і Мелоді. Вкотре він вирушає в експедицію до Гімалаї. Його головна мета – знайти легендарного єдинорога. Коли брат із сестрою розуміють, що їхній батько зник, вони вирішують вирушити на його пошуки за підтримки його старого друга та винахідника Шонку у супроводі сконструйованого останнім робота Еві.

Мандрівників чекає невідома цивілізація із правителькою снігових воїнів. Їм доводиться обходити таємні капкани старовинного храму, а згодом вони опиняються у казковій місцевості, яка називається Садом Бажань. Там вони на власні очі побачать єдинорогів, мінотаврів та інших його чарівних мешканців. ©Kino4ua Подорож на край світу. У пошуках єдинорога 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?