Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

У пошуках єті

Рік:
Ор. назва:
Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Ненсі Флоренс Севард, П'єр Ґреко
Тривалість:
01:24:39
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія ААА-sound
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
1955 рік. Квебек, Канада. Антрополог із місцевого університету, Саймон Пікард, вірить у існування йєті і вважає, що доказ його існування є лише питанням часу. Він займається пошуками ланки, що бракує, і на все про все у нього є три місяці. У пошуках йєті Саймон вирушає до Непалу, щоб почати експедицію до найвищих гор на планеті — Гімалаї.

Компанію в далеку подорож Саймону складає допитлива дівчина, приватний детектив Неллі Малої, якій потрібно змінити обстановку і залишити країну на деякий час. Водночас парочка має об'їхати пів світу і пережити незабутні пригоди у пошуках загадкової істоти. ©Kino4ua У пошуках єті 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?