Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Гоп / Бунт вухатих

Рік:
Ор. назва:
Hop
Країна:
США, Індія, Малайзія, Тайвань, Канада, Велика Британія
Режисер:
Тім Хілл
Тривалість:
01:35:01
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Сюжет фільму розповідає про великодній кролик на ім'я Хеппі. Він не хотів займатися сімейною справою, і, як його батьки, напередодні Великодня розносити дітлахам подарунки. Якось герой втікає з рідного чарівного острова і вирушає до Голлівуду, щоб стати зіркою. Тепер хлопець повинен через тимчасове взяти на себе обов'язки Хепі. Тим часом, виявивши втечу Хеппі, батько відправляє за ним членів загону «Рожеві берети», які мають його повернути додому. Попереду Фреда і Хеппі чекає на море захоплюючих пригод і смішних ситуацій. ©Kino4ua Гоп / Бунт вухатих 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?