Kino4ua.com
480p
NC-17

Останнє танго в Парижі

Сорокап'ятирічний американець на ім'я Пол та його дружина Роза мають невеликий готель у Парижі. Роза має коханця Марсель (вже близько року), який проживає в цьому ж готелі. З не озвучених у фільмі причин Роза вчиняє самогубство в одній із кімнат готелю. Цього ж дня її чоловік, прогулюючись неподалік, помічає двадцятиру дівчину Жанну, яка збирається винайняти квартиру в будинку поряд з готелем. Пол вдає, що теж цікавиться квартирою. Під час огляду квартири з ініціативи Пола вони вступають у статевий контакт. Пол винаймає цю квартиру, і коханці починають зустрічатися там для інтимних стосунків.

Пол відмовляється сказати Жанні своє ім'я і не дозволяє їй називати своє. Він також відмовляється будь-що розповідати про себе і забороняє Жанні розповідати про себе. Він веде себе з нею грубо і зневажливо, постійно говорить і робить гидоти. Спочатку Жанні подобаються такі правила, проте незабаром вона починає злитися, і стосунки починають її обтяжувати.

Тим часом, у Жанни вже давно є наречений Том — молодий режисер-початківець, який знімає Жанну у своєму фільмі «Портрет дівчини». Незабаром Том пропонує Жанні вийти за нього заміж. Вона погоджується ©Kino4ua Останнє танго в Парижі 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
21+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?