Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Нишком

Рік:
Ор. назва:
Chupke Chupke
Країна:
Індія
Режисер:
Рішекеш Мукхарджі
Тривалість:
02:25:37
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | КІТ
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
«Нишком» - це історія про молоде подружжя Парімале і Сулеха Тріпаті, які полюбили один одного при першій же зустрічі. Після весілля обоє зажили щасливим сімейним життям, і ніхто не міг і подумати, що в їхніх взаєминах колись проскочить іскра ревних почуттів.
Паримал був великий любитель розіграшів, а Сулеха – володаркою чудового почуття гумору. Чоловік постійно вигадував всякі витівки, жартуючи з друзів, знайомих і родичів і одного разу, однією з його «жертв» став професор Сукумар – скромний і нудний вчитель літератури. Проте герой забув про головний закон фізики. І цього разу доля вирішила відплатити йому нехилою монетою. ©Kino4ua Нишком 1975 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?