Kino4ua.com
480p
R

Новий кулак люті

Рік:
Ор. назва:
New Fist of Fury / Xin jing wu men
Країна:
Гонконг, Тайвань
Режисер:
Вей Ло
Тривалість:
02:00:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Російською - Оригінал
Після того, як був розгромлений місцевий осередок бойових мистецтв, міс Лі запрошує своїх друзів вирушити до її діда, визнаного майстра кунг-фу. Японці всіма силами знищують місцевий стиль боротьби, насаджуючи свій, їм не потрібні суперники. Між двома вогнями виявляється маленький злодюжка у виконанні Джекі Чана. Ця кіноробота актора, мабуть, єдина, де йому довелося грати не комедійного персонажа, але й тут він примудрився привнести до художнього полотна свою індивідуальність. Джекі не став копіювати великого Брюса, який завжди грав шляхетних месників, а з успіхом випробував, що згодом став його візитною карткою. ©Kino4ua Новий кулак люті 1976 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?