Kino4ua.com
HD 720p
R

Як убили Джона Кеннеді

Рік:
Ор. назва:
JFK Revisited: Through the Looking Glass
Країна:
США
Режисер:
Олівер Стоун
Тривалість:
01:57:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Sunnysiders
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сам режисер назвав цей документальний проект важливим доповненням до своєї знаменитої політичної драми 1991 року "Джон Ф. Кеннеді. Постріли в Далласі" з Кевіном Костнером у головній ролі.

Багато документів у справі Кеннеді залишалися засекреченими впродовж десятиліть, хоча і були в підсумку оприлюднені. Це не відновило повну картину подій - навпаки, загадок стало тільки більше. Використовуючи нові дані, Олівер Стоун детально розбирає протиріччя в офіційній версії комісії Воррена. Як одна куля влучила і в президента, і в губернатора Техасу? Хто стояв за усуненням стрільця Лі Гарві Освальда? І в яких стосунках перебував Кеннеді з верхівкою американських спецслужб? ©Kino4ua Як убили Джона Кеннеді 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?