Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Децибел

Рік:
Ор. назва:
Decibel
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Ін-хо Хван
Тривалість:
01:50:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Російською - Оригінал
У жвавих локаціях великого міста встановлені величезної потужності бомби, що детонують від гучних звуків - відставному командувачу доведеться обігнати час, щоб встигнути їх знешкодити. Кан До Йон командував флотом, але подався у відставку, звинувачуючи себе в катастрофічній аварії на підводному човні. Його нагородили за порятунок половини команди, але інші півкоманди загинули. Трагедія позаду, але в річницю екскомандиру телефонує незнайомець, який дохідливо пояснює, що замінував стадіон і аквапарк.

Система мінування відома До-Єну - подібним пристроєм, що реагує на підвищений шум, підірвали підводний човен його товариша по службі Кіма. Це пов'язано із загибеллю підводників. Терорист добре обізнаний про засекречені таємниці ВМС і спритно грає на емоціях екскомандира. Скоро відкриються водні гірки, потім стартує матч - вибухів не уникнути, а анонім доповнює активні точки. Офіцер діє з дружиною-сапером Чан Ю Чжон і репортером О Де-О, що причепився на футболі, а також уїдливим агентом Ча Ен-Ханом. ©Kino4ua Децибел 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?