Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Справжній злочин

Рік:
Ор. назва:
True Crime
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
2:07:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Головний герой картини – цинічний журналіст на ім'я Стів Еверет, кожна стаття якого викликає у багатьох непорозуміння, суперечки та обурення. Його дружина подає на розлучення, що стає зайвою нагодою відпустити на адресу персонажа нові єхидні коментарі. Але чоловік починає життя на всю котушку: знайомиться з дівчатами, спокушає їх, загалом, ніби намагається довести самому собі, що щасливий. Але існування героя з кожним днем стає нестерпним. Робота, яка дарувала Еверету стільки позитивних емоцій, перетворюється на справжню рутину і більше не тішить. Колишня благовірна дивиться на нього з жалем та смутком, а свою маленьку дочку головний герой бачить вкрай рідко. Але розпач і безвихідь змінюють три обставини.
Перше – журналістка Мішель, з якою зустрічався Стів, гине в автокатастрофі, що призводить до другої обставини. Еверету довіряють справу, яку вела покійна – тепер треба взяти інтерв'ю у в'язня на ім'я Френк Бічем. Чоловік засуджений до страти, але наполягає на своїй невинності - обставина третя. Стів береться за справу Френка і планує (якщо той не бреше) знайти справжнього злочинця. Загвоздка в тому, що на всі ці дії відчайдушному журналісту дається не менше дванадцятої години. ©Kino4ua Справжній злочин 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?