Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Подорож хорошого пса

Рік:
Ор. назва:
A Dogs Journey
Країна:
Китай, Індія, Гонконг, США
Режисер:
Гейл Манкусо
Тривалість:
01:48:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
День народження прекрасне свято, коли збуваються всі бажання. Так маленький хлопчик на ім'я Ітан, нарешті отримав свій довгоочікуваний подарунок. Його мрія збулася, йому подарували милого песика, на прізвисько Бейлі. Вони швидко подружилися, чотириногий красунь став справжнім другом. Хлопчина не розлучається зі своїм улюбленцем не на хвилинку. Але проходять, дні, місяці і роки, Ітан став дорослим і змушений покинути ферму. Бейлі не може пережити від'їзд друга, він - вмирає. Однак відроджується в іншій шкурі, він знову щеня, звуть його вже по-іншому, але в глибині душі він той же самий миленький песик з ферми. Так відбувається кілька разів. Одного разу Бейлі знову потрапляє до свого друга Ітана, який за ці роки перетворився в похилого дідка. ©Kino4ua Подорож хорошого пса 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анонімус
    Анонімус
    5 листопада 2022 04:49
    + 0 -
    Дякую за чудовий фільм!