Kino4ua.com
HD 720p
R

Атака титанів (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Shingeki no kyojin
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Аракі Тецуро
Тривалість:
1 серія: 24:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA, Bamboo Anime, AID Sub Studio, Любительський дубльований | Lifecycle+Kachur
Жахливі події відбуваються в житті дітей. У своєму горі діти не самотні. На їх власних очах гігантські монстри з'їдають їх мати. Жах і страх охоплює їх. Куди бігти? Що робити? Як бути? Жителі міста зберуть всі свої сили, що залишилися і почнуть зводити стіну перешкоди, щоб жоден гігантський монстр не пройшов. І це вдасться Ерен, який стане героєм, пройшовши курси спеціального призначення. Він встане зі своїми друзями на шляху у ворога. ©Kino4ua Атака титанів (1 - 4 Сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb9.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?