Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Пані Фазілет та її доньки (1 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Fazilet Hanim ve Kizlari
Країна:
Туреччина
Режисер:
Алптекін Бозкурт, Гокчен Уста, Гюнай Гюнайдін
Тривалість:
00:45:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Інтер
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
«Пані Фазілет і її доньки» - це серіал, що розповідає про жінку, яка втратила свого чоловіка. Після загибелі чоловіка Фазілет виявилася на самоті з двома дочками, яких потрібно забезпечити. Але як би вона не намагалася стати більш заможною жінкою, у неї нічого не виходить. В результаті сім'я виявляється у важкому фінансовому становищі. Одночасно з цим з'ясовується, що Фазілет завжди мріяла про розкішне життя, проте все склалося зовсім не так, як вона мріяла. Її чоловік не зміг розбагатіти, тому тепер вона і доньки змушені жити в несприятливому районі, де у них скромні апартаменти.

Незважаючи на важке становище Фазілет не впадає у відчай. Вона впевнена, що рано чи пізно життя зміниться на краще. Але проблема в тому, що її єдиний інструмент на шляху до кращого життя - рідна дочка. Її вона збирається використовувати для того, щоб розбагатіти. Але з цим категорично не згодна старша дочка. Життя головних героїнь змінюються в той момент, коли головні героїні серіалу «Пані Фазілет і її доньки», серії якого можна подивитися онлайн в HD якості на нашому сайті, знайомляться з сім'єю Еймен. Вони багаті, заможні і мають величезний вплив. Фазілет розуміє, що це її шанс на краще життя.

Увага!!!
У плеєрі 1 цей серіал в HD якості, так як ніде немає кращої якості в українському перекладі, ми власноруч зробили її краще але в деяких моментах присутня російська озвучка. 
©Kino4ua Пані Фазілет та її доньки (1 Cезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.8
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?