Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американець

Рік:
Ор. назва:
The American
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Антон Корбейн
Тривалість:
01:41:20
Переклад:
Очікується
Джек - висококваліфікований найманий вбивця, який користується попитом у багатьох представників кримінального світу міста, але з недавнього часу чоловік вирішив зав'язати з небезпечною професією. Причиною послужила минула місія, що закінчилася провалом і до того ж загибеллю його коханої жінки.
Але не так просто вийти з гри, де карти роздають мафіозні боси. Наостанок, герой повинен виконати особливе завдання, від участі в якому він не може відмовитися. Шлях кілера лежить в Італію. Далеко від звичних місць, в гірському селі він знайомиться з місцевим священнослужителем і несподівано зближується з ним як з близькою людиною, чого раніше в його практиці не траплялося.

Найголовніше - герой зустрічає красуню Клару. Жінку, яка зуміла зцілити розбите серце, що як вважав Джек абсолютно неможливо після минулої втрати, пам'ять про яку мучила чоловіка понині.
Суворий наймит не міг уявити - як можна жити простим звичайним життям, насолоджуючись щасливими миттєвостями з коханою людиною, і коли поруч оточують справжні друзі, не таять ніж за спиною. Ці зміни подобалися Джеку, і він найбільше хотів розчинитися в них, але минуле життя так легко не відпускає таких людей як він. ©Kino4ua Американець 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?