Kino4ua.com
HD 720p
PG

Дитина з Марсу

Рік:
Ор. назва:
Martian Child
Країна:
США
Режисер:
Менно Мейєс
Тривалість:
01:46:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Дитина з Марсу потрапила прямісінько до родини головного героя. Хоча насправді родина з’явилась уже після появи хлопчика. Два роки тому Девід втратив кохану дружину. Жінка померла у розквіті сил, а завести дитину вони так і не встигли. Письменнику-фантасту було дуже складно пережити це горе. І навіть досі його серце крається, коли він згадує про жінку, яка значила для нього дуже багато. Розуміючи, що далі так тривати не може, що він вже не може витримати самотності, чоловік приймає серйозне і дуже відповідальне рішення – усиновити дитину. Вибір його падає на милого Денніса. Він приводить хлопчика у його новий дім і робить усе можливе, щоб той почувався максимально комфортно. Та у поведінці Денніса є дещо дивне, а те, що він говорить, і зовсім шокує новоспеченого тата. Хлопець стверджує, що прибув з Марсу. Звучать його слова настільки переконливо, що чоловік, який сам пише фантастику, починає вірити… ©Kino4ua Дитина з Марсу 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?