Kino4ua.com
PG-13

Весілля найкращого друга

Рік:
Ор. назва:
My Best Friends Wedding
Країна:
США
Режисер:
Пі Джей Гоґан
Тривалість:
01:44:52
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Стереотипи, які все також віщають про те, що дружби між чоловіком і жінкою не існує - дуже застаріли. Хлопці чудово знаходять собі дівчат для ролі жилетів, а ті використовують сильну стать для захисту. Майкл, починаючи зі студентського життя, дружить з Джуліанною. Вони влаштовують один одного всім, але крім дружби між ними нічого немає. Тільки невелика угода, згідно з якою вони одружаться. Якщо ніхто з них не знайде собі супутника до двадцяти восьми, то кращі друзі стануть парою. Проходить трохи часу, Джуліанна навіть не думає про заміжжя. Друзі прекрасно спілкуються, і нікого з них не бентежить, що у другого є партнери. Адже це все не постійно. Двадцять вісім ще не стукнуло, а Майкл вже зібрався одружуватися. Тільки зараз дівчина зрозуміла, що весь час чекала їх домовленого терміну, тому що дійсно збиралася заміж за найкращого друга. Її спокій було обумовлено легковажністю хлопця, але тепер-то він одружується! ©Kino4ua Весілля найкращого друга 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?