Kino4ua.com
PG-13

Йо-Кай Вотч (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Yo-kai Watch
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Сіндзі Усіро
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова ПлюсПлюс | Професійний дубльований
Японські аніме, як, і інші мультфільми цієї загадкової східної країни абсолютно відрізняються від звичних для нас творів. А мультсеріал «Час Йо-Кай» і зовсім розповідає про загадкових японських духів, тому привертає особливу увагу глядачів різного віку. В основі франшизи лягла знайома багатьом рольова гра, яка має чимало шанувальників. Незважаючи на те, що в кожної серії аніме свої герої, мультфільм не втрачає своєї популярності і вже досить тривалий час користується заслуженою любов'ю глядачів. Сюжет чергової частини мультфільму розгортається навколо японського школяра на ім'я Натан. Почувши від однокласниці Кетті то, що він цілком пересічний хлопчисько, як і той жук, якого він недавно зловив, головний герой вирішує довести зворотне і направляється в найближчий ліс, щоб знайти там жука-оленя, що є справжньою рідкістю. Натан навіть не міг припустити, що ця лісова подорож виявиться настільки вдалою, що він забуде про пошуки комахи. Його зустріч з полоненим примарою Йо-Кай була хоч і випадковою, але по-справжньому фатальною. Так що з лісу Натан повернувся зовсім іншою людиною, який дізнався про незвичайний світ духів Йо-Кай. Крім цього, він став власником чарівних годин, здатних відкривати йому те, що не бачать інші люди, наприклад, самих Йо-Кай, прихованих від сторонніх очей. Незабаром виявилося, що духи активно беруть участь в житті людей, особливо коли починають нудьгувати або просто хочуть розважитися. Вони можуть викликати роздратування, образу, гнів, провокувати сварку, і при цьому насолоджуватися, споглядаючи за конфліктом що відбувається. Натану не до душі злісна поведінка Йо-Кай, але він не хоче сваритися з духами. Але як знайти ту середину, щоб залишитися другом Йо-Кай і в той же час допомогти людям впоратися з неприємностями, яких стає все більше? ©Kino4ua Йо-Кай Вотч (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?