Kino4ua.com
R

Патріот

Рік:
Ор. назва:
The Patriot
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Роланд Еммеріх
Тривалість:
02:45:20
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Патріот – військова драма про людину, яка готова піти на війну, захищаючи своїх дітей. У центрі сюжету знаходиться Бенджамін Мартін – ветеран, шанована людина, батько сімох дітей. Його дружина кілька років тому померла, тому тепер він відчайдушно намагається самостійно впоратись з такою кількістю дітей, але виходить це не завжди. Добре, що у них є свій будинок у затишному місці. Але спокійні часи закінчуються, коли Бенджаміна викликають для розмови про війну за незалежність, яка починається. Чоловік відверто озвучує свою думку – він проти війни, бо не хоче, щоб його діти були у небезпеці. Та його слово мало що важить проти більшості, яка все ж виступила за початок військових дій. Так починається війна з Англією, і на фронт йде старший син Бенджаміна, хоч батько і проти цього. А коли юнак гине від британських куль, головний герой вирішує очолити групу ополченців, які ведуть боротьбу з британцями. ©Kino4ua Патріот 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?