Kino4ua.com
R

Ворог держави

Рік:
Ор. назва:
Enemy of the State
Країна:
США
Режисер:
Тоні Скотт
Тривалість:
02:12:40
Переклад:
Українська мова Новий канал | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Ворог держави – трилер, який розповідає про життя адвоката Роберта Діна і непросту справу, у яку він випадково вплутався. А починається усе з того, що конгресмен Філ Хаммерслі протестує проти прийняття законопроекту, який зачіпає особисте життя американців. А от його опонент Томас Рейнольдс готовий на все, щоб цей закон було прийнято. Оскільки Хаммерслі не хоче відступати, його доводиться просто прибрати. Це роблять агенти АНБ. Але випадково відеозапис, на якому зафіксовано це убивство, потрапляє до рук Роберта Діна. Дізнавшись про це, представники АНБ відкривають полювання на адвоката, оскільки їм конче необхідно забрати у нього запис. Життя чоловіка перетворюється на кошмар, але він так і не розуміє, що відбувається, хто і чому за ним женеться. І лише тоді, коли він знаходить касету, усе стає на свої місця. І тут уже без допомоги Діну не обійтись. ©Kino4ua Ворог держави 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віктор
    20 листопада 2020 23:27
    + +1 -
    Тепер, на сьогоднішний день, проблеми описані у фільмі здається такими дриб'язковими і надуманими. Зважаючи на те, до ЯКИХ НАСЛІДКІВ довели ці ліберальні, популіські гасла і подвійні стандарти.