Kino4ua.com
R

Помста

Рік:
Ор. назва:
Avengement
Країна:
Великобританія
Режисер:
Джессі Джонсон
Тривалість:
01:27:41
Переклад:
Українська мова Burton Jey & Artymko | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDRezka
Помста – кримінальна історія, у центрі сюжету якої знаходиться колишній спортсмен. Коли спорт закінчився, він змінив вид діяльності, але це призвело до сумних наслідків. Виконуючи перше ж завдання, головний герой припустився помилки, і в результаті загинула жінка. Потім він потрапив до в’язниці, де на нього почали нападати інші в’язні. А справа вся у тому, що хтось пообіцяв заплатити солідні гроші, якщо головного героя вдасться «ліквідувати». Бажаючих розбагатіти виявилось доволі багато, тому щодня чоловікові потрібно було боротись за виживання у прямому сенсі слова. А коли йому дозволили побачитись з мамою, яка була при смерті, у лікарні, головний герой скористався шансом і просто втік з-під варти. Відчувши себе вільним, він одразу кинувся шукати тих, хто його підставив, запроторив у в’язницю і пообіцяв гроші за його смерть. План помсти у нього вже давно готовий, лишилось втілити його у життя. ©Kino4ua Помста 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?