Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Мрія Кассандри

Рік:
Ор. назва:
Cassandra's Dream
Країна:
США, Велика Британія, Франція
Режисер:
Вуді Аллен
Тривалість:
01:48:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | TVI
Мрія Кассандри – історія про двох братів, які опинились у фінансовій скруті і, намагаючись з неї вибратись, пішли явно не тим шляхом. Террі та Ієну потрібні великі суми грошей, але на різні бажання. Террі хлопець легковажний, не надто відповідальний, він працює звичайним автомеханіком, любить випити, а ще він грає у покер і робить ставки на собачих перегонах. І все б нічого, якби одного дня не з’ясувалось, що він заборгував небезпечним людям величезну суму грошей. У Ієна свої труднощі. Він допомагає батькові з сімейним рестораном, але мріє відкрити власну справу. Один знайомий робить йому ніби вигідну пропозицію, яка стосується інвестицій. Юнакові терміново потрібно знайти гроші, щоб зробити свій внесок у бізнес. Несподівано брати отримують можливість заробити справді багато, але для цього їм потрібно зробити дещо страшне… ©Kino4ua Мрія Кассандри 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?