Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Гільда (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hilda
Країна:
Велика Британія, Канада
Режисер:
Енді Койл
Тривалість:
1 серія: ~ 24 хв.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AdrianZP
Переклад:
Original English Оригінал
Всі люди займаються власними справами і не помічають, наскільки цікавий, загадковий і повний пригод світ навколо них. У центрі уваги сюжету опиняється маленька дівчинка Хільда, яка володіє неймовірним чуттям на пригоди. До цих пригод її призводить допитливість і цікавість. Головна героїня не проти відправитися куди-небудь, щоб розгадати секрети віддалених місць. Незважаючи на небезпеки, які можуть її чекати в горах і лісах, дівчинка без особливого страху долає відстані і по-справжньому радіє, коли відкриває щось нове і невідоме їй раніше. "Хільда" - це новий мультсеріал, що розповідає про світ, наповнений тролями, велетнями, деревними людьми та іншими дивовижними істотами, про яких люди мало чого знають! Однак мандрівниця Хільда мріє розкрити таємниці і секрети цих дивовижних створінь. ©Kino4ua Гільда (1, 2 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?