Kino4ua.com
R

Поліцейський із Беверлі-Хіллз 3

Рік:
Ор. назва:
Beverly Hills Cop III
Країна:
США
Режисер:
Джон Лендіс
Тривалість:
01:44:13
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Пориньте в атмосферу шикарного Беверлі-Хіллз разом з незрівнянним Акселем Фоулі (Едді Мерфі), у фільмі «Поліцейський з Беверлі-Хіллз 3» (Beverly Hills Cop III). Ще одна чудова картина американського, молодого, але вже вельми популярного і модного на той момент режисера Джона Лендіса, яка безсумнівно заслуговує на увагу з боку публіки, так як особливо виділяється на тлі інших фільмів про американських "копів" своєю самобутністю. Головний герой поліцейський з семирічною перервою в кар'єрі повернеться, щоб знайти і відплатити по заслузі вбивцям свого боса. Однак почуття справедливості і помста не єдине, що є рушійною мотивацією Акселя, це також гонитва за сяючою славою і суспільним визнанням. Де ж розслідувати вбивство, як не в розважальному парку "Світ чудес", який і стає ареною головної дії. Більш того, як виявляється, там і ховаються злочинці, займаючись печаткою фальшивих доларів. Насолодитися дотепністю сміховинного гумору у фільмі, знайти винних і закохатися в чарівну дівчину на додачу-це далеко не всі причини для перегляду цієї картини. ©Kino4ua Поліцейський із Беверлі-Хіллз 3 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?