Kino4ua.com
R

Девід Боуї: Історія людини з зірок

Рік:
Ор. назва:
Stardust
Країна:
Великобританія
Режисер:
Гебріел Рендж
Тривалість:
01:49:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Девід Боуї: Історія людини з зірок – біографічна стрічка про життя відомого на весь світ музиканта і про те, як він створював свій образ, який і приніс йому визнання і славу. Подій, показані у фільмі, відбуваються у 1971-му році. Саме тоді музикант, який вже встиг випустити хіт, подорожував по Америці. Його вже знали, але до слави справжньої рок-зірки було ще далеко. Розмірковуючи над тим, як же досягти бажаного успіху, артист переживав творчу кризу. Але життя подарувало йому доленосну зустріч з чоловіком, якому судилося стати його продюсером. Це був Рон Оберманн, разом з яким Девід поїхав у турне. Але несподівано з’ясувалось, що виступати на законних підставах у США він не може, оскільки не має робочої візи. Довелось шукати обхідні шляхи. Наприклад, домовлятись про приватні виступи. І поки вони їздили з такими маленькими концертами, Боуї вигадав образ Зіггі Стардаста, який пізніше зробив його зіркою. ©Kino4ua Девід Боуї: Історія людини з зірок 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?