Kino4ua.com
HD 720p
R

Клопітливий чоловік

Рік:
Ор. назва:
Den brysomme mannen
Країна:
Норвегія, Ісландія
Режисер:
Єнс Лієн
Тривалість:
01:35:55
Переклад:
Українська мова Lвоголосий закадровий | VERЛань Group
Клопітливий чоловік – комедійно-драматична історія, у центрі сюжету якої знаходиться 40-річний Андреас. Чоловік схильний до депресивних станів, і зараз у нього якраз такий період, коли жити вже не хочеться. Останньою краплею для нього стає сцена на вокзалі, коли чоловік і жінка не можуть один від одного відірватись. Подивившись на них, головний герой вирішив покінчити зі своїм нікчемним життям. Якраз їхав потяг, під який він і кинувся. А далі Андреас опинився у світі мертвих. Виявилось, що реальність там мало відрізняється від звичайної, хіба що тим, що музика грає частіше. А ще на тому світі всі такі милі і привітні, і головному герою навіть знаходять хорошу роботу, за яку добре платять, а люди навколо завжди раді його бачити. Це просто райське місце, де просто неможливо бути нещасним. Але головний герой і тут впав у депресію… ©Kino4ua Клопітливий чоловік 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?