Kino4ua.com
R

Цей герой надмогутній, але занадто обережний (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Сакой Масаюкі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Перед глядачами розгортається неймовірна і заплутана пригодницька історія, де фігурує різноманіття цікавих персонажів, проте одного з них можна назвати справжнім чітером! Герой Сейя Рюгуін з'являється в жорстокому світі Геабуранде за призовом Богині Лістарте. Небожітельніца звернулася до цього персонажу, щоб той прийшов до неї на допомогу і допоміг їй розправитися з силами зла. До всього іншого, головний персонаж має величезну перевагу перед усіма іншими мешканцями цього світу, адже є безсмертним! Правда, незважаючи на свою неймовірну перевагу, Сейя продовжує поводитися максимально безпечно і обережно. Часом його сейвовость доводить до сміху і сліз, адже, здавалося б, що може піти не так, коли ти непереможний? Тим не менш, у головного героя є своя думка на цей рахунок. У нього завжди є запасний план, який чітко продуманий. Сейя носить один з кращих комплектів броні, заміна якого вже припасена в інвентарі. До всього іншого, головний персонаж навіть продумав заміну заміні, так що у нього і третій комплект обладунків десь завалявся. Мінімум ризику - максимум обережності. Ось секрет успіху головного персонажа! ©Kino4ua Цей герой надмогутній, але занадто обережний (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?