Kino4ua.com
R

Ланцюговий пес

Рік:
Ор. назва:
Bullet Head
Країна:
Болгарія, США
Режисер:
Пол Солет
Тривалість:
01:33:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Ланцюговий пес – кримінально-драматична історія, яка розповідає про досвідченого злочинця на ймення Стейсі. Чоловік вирішив покінчити зі злочинним життям і пожити спокійно зі своєю коханою жінкою. Але спершу йому потрібно все ж одну справу ще провернути, щоб отримати солідну суму грошей, якої їм вистачить на тривалий час. Є одне місце, де не буває людей, але там стоїть сейф. У ньому багато грошей, які головний герой разом зі своїми товаришами вирішив забрати собі. Все було продумано і сплановано до дрібниць, але грабіжники не могли передбачити, що у якийсь момент туди прибуде поліцейська машина, яка завадить їм вчасно втекти вже з «уловом». Але навіть не це стане справжньою проблемою для злочинців, а собака, яка сидітиме на ланцюгу. Хазяїном розлюченої тварини є кримінальний авторитет, якому належить сейф і всі грошики з нього… ©Kino4ua Ланцюговий пес 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?