Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Ми можемо бути героями

Рік:
Ор. назва:
We Can Be Heroes
Країна:
США
Режисер:
Роберт Родрігес
Тривалість:
01:40:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал
Ми можемо бути героями – саме так вирішують юні персонажі цієї сімейної кінострічки, у якій діти стають на місце дорослих під впливом обставин. Усі вони були звичайними хлопчиками і дівчатками, жили спокійно, займались своїми справами, аж раптом відбулась подія, якої ніхто не міг очікувати. Прибульці взяли і викрали усіх супергероїв. А без їх захисту світ опинився у небезпеці, бо раніше вони боролись зі злочинцями, робили усе, щоб прості люди навіть не знали, що над ними нависає якась небезпека. А тепер хто буде цим займатись? Якщо не буде охорони, то лиходії почнуть творити свої темні справи, і світ просто потоне у хаосі. Ні, такого допускати не можна, і діти супергероїв це знають. Вони вирішують врятувати своїх батьків, бо ніхто інший цього не зробить. А це означає, що їм доведеться боротись з інопланетними лиходіями! ©Kino4ua Ми можемо бути героями 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?