Kino4ua.com
R

Ідеальний день

Рік:
Ор. назва:
A Perfect Day
Країна:
Іспанія
Режисер:
Фернандо Леон Де Араноа
Тривалість:
01:46:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Ідеальний день – військова драма, дія якої відбувається н території, де ведуться бойові дії. У центрі сюжету представники гуманітарної місії, на чолі якої стоїть досвідчений чоловік. Мамбру – ветеран, який має великий запас знань і цінного досвіду. Та навіть він не знає, як зробити так, щоб джерело, яке забезпечує водою людей у поселенні, не зникло. Справа у тому, що у колодязі, з якого і беруть воду, лежить тіло. Здається, все просто – потрібно дістати труп і проблема зникне. Та чомусь це завдання поступово перетворюється на нездійсненну місію. В людях закипає гнів, вони починають поводитись ірраціонально, ніхто вже не може контролювати свої емоції. Війна накладає свій відбиток на все і на всіх, і від цього нікуди не подінешся. Чи встигнуть головні герої дістати труп з колодязя раніше, ніж він зробить воду непридатною для вживання? ©Kino4ua Ідеальний день 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?