Kino4ua.com
480p
R

Окоборги

Рік:
Ор. назва:
Eyeborgs
Країна:
США
Режисер:
Річард Клебауг
Тривалість:
01:38:26
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2
Окоборги – фантастичний бойовик, дія якого відбувається у недалекому майбутньому. Рівень злочинності у Штатах стрімко зростає, а звичайні поліцейські ситуацію проконтролювати не можуть. І тоді влада вирішує встановити контроль з допомогою камер, які встановлюються на андроїдів-патрульних. Їх розставляють по всьому місту, і вже жодна подія не може залишитись без уваги. Ефект відчувається одразу – злочинів стає менше. Здається, ситуація під контролем і можна полегшено видихнути. Але все не так просто. Через деякий час у федерального агента Рейнольдса виникає думка, що у системи відеоспостереження є свої «особливості» і побічні ефекти. Окрім того, є ще й програма, яка опрацьовує усю ту величезну кількість інформації з усіх камер. І за нею може ховатись небезпечний злочинець. Чи дійсно це так, і чого від нього чекати? ©Kino4ua Окоборги 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?