Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Загублене піратське королівство (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Lost Pirate Kingdom
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Патрік Дікінсон
Тривалість:
00:43:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
У пригодницькій драмі документального жанру багатосерійної кінокартини від NETFLIX "Загублене королівство піратів" мова переважно почне своє оповідання про справжніх розбійників, які живуть виключно за рахунок того, що на постійній основі здійснюють власні грабежі в територіальних водах Карибського моря. Від їх безпосередніх дій страждають численні моряки, рибалки і просто морські купці, які перебираються в певний пункт призначення. Ось тільки згідно екранізації центральні персонажі, незважаючи на подібного роду діяльність марять мрією, абсолютно несхожою з їх поведінкової особливістю.

Вони мають намір побудувати свою особисту Республіку піратського призначення. За задумом, в ній повинні будуть існувати і в основному діяти законодавство, порушення якого буде жорстоким, але справедливим чином каратися по достоїнству. У той же час ключовою прерогативою вони хочуть робити кодекс, де всі без сумніву громадяни, які мають у свою чергу приналежність до них, повинні бути абсолютно рівними в правах. Створюється враження, що в подібному режимі здійснити такий задум апріорі не представляється можливим. ©Kino4ua Загублене піратське королівство (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?